detector.media
26.12.2012 17:54
Divan.TV запустив новий сайт

Мультимедійний  сервіс  Divan.TV  запускає тестову версію нового сайту - divan.tv. Про це повідомляє прес-служба сервісу.

 

Компанія наголошує, що на сайті буде розміщений лише легальний контент, і  закликає користувачів висловлювати свої враження щодо знову запущеного порталу.

 

Як повідомляє прес-служба , на сайті будуть розміщені  більше 1000 мультфільмів HD і 3D, які будуть доступні на поталі у безкоштовному доступі до 3 січня 2013 року. Серед них: «Ну, постривай!», «Айболить і Бармалей», «Червона квіточка», «Алі-Баба та сорок розбійників», «Канікули в Простоквашино» (виробництва «Союзмультфільм»), «Козаки» (всі серії), «Як Кішечка і Собачка мили підлогу», «Айболить » (виробництва «Украінімафільм »), «Уроки тітоньки Сови», «Маски» (виробництва Творчого Об'єднання «Маски»), «Аліса в країні чудес», «Незнайко в Сонячному місті», «Пригоди кота Леопольда» (виробництва Творчого об'єднання екран «Екран»), «Попелюшка», «Сімба, Король-лев», «Покахонтес», «Книга Джунглів» (виробництва компанії Mondo TV), а також ексклюзивний мультфільм - «тарбозавра» (виробництва «Кармен»), який можна дивитися також в 3D на телевізорі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY