Канал «Футбол» запустив до Нового року еротичні ролики із снігуроньками (ВІДЕО)

25 Грудня 2012
12679
25 Грудня 2012
11:29

Канал «Футбол» запустив до Нового року еротичні ролики із снігуроньками (ВІДЕО)

12679
Канал «Футбол» запустив до Нового року еротичні ролики із снігуроньками (ВІДЕО)

На каналах «Футбол» і «Футбол +» стартувало новорічне оформлення телеефіру. Про це повідомляє піар-служба каналів.

 

Креативна команда каналу «Футбол» підготувала глядачам новорічний сюрприз: із зимовими святами вітає футбольна команда снігуроньок на чолі з їхнім тренером - Дідом Морозом, за сумісництвом директором телеканалів «Футбол» і «Футбол +» Олександром Денисовим. Креативна ідея та сценарій - телеканал «Футбол», виробництво та пост-продакшн - компанія «Дуал флейм».

 

 

 

«У новорічних роликах ми поєднали атмосферу свята з футбольною тематикою. У результаті з'явилися історії з чарівними снігурками на засніженому стадіоні. «Футбол» - чоловічий канал, і я впевнений, що наш глядач залишиться задоволений побаченим», - сказав Олександр Денисов.

 

 

До привітань незвичайної футбольної команди в ефірі каналу «Футбол» приєдналися також відомі футболісти, тренери і спортивні функціонери - П'єрлуїджі Колліна, Євген Левченко, Андрій Воробей, Олег Саленко, Мілош Нінкович, Віктор Вацко та багато інших.

 

Ефір «Футболу +» також оновився до свят: зимові заставки виконані в стилістиці телеканалу, в яку додані новорічні елементи. Креативна ідея - телеканал «Футбол»; виробництво - компанія «3N design».

 

 

«У святковому оформленні ефіру ми максимально відобразили все те, що вкладаємо в стратегічне позиціонування каналів. «Футбол» - душа великої дружньої компанії наших телеглядачів. «Футбол +» - канал для футбольних гурманів, які знають усі тонкощі гри номер один», - сказала директор з маркетингу телеканалів «Футбол»  і «Футбол +» Наталія Комолова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду