За путівку на «Євробачення-2013» змагатиметься Злата Огневич та ще 16 нових учасників

21 Грудня 2012
5820
21 Грудня 2012
14:08

За путівку на «Євробачення-2013» змагатиметься Злата Огневич та ще 16 нових учасників

5820
За путівку на «Євробачення-2013» змагатиметься  Злата Огневич та ще 16 нових учасників

Список учасників національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення» збільшився. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До бажаючих перемогти у конкурсі долучилось ще 17 артистів. Серед них: Артем Кондратюк, LaFesta music project, ALEX PAVLIK, Дмитро Яремчук, Гурт Ice&Blaze, Наталя Мирна, Гурт Nravitsa band, Гурт The МАГМА, Гурт West, YarosLOVE, Гурт «ДиОфильмы», Матвій Вермієнко, Ігор Татаренко, Венера, Марія Яремчук, Злата Огневич, Оксана Пекун.

 

Злата Огневич брала участь у минулорічному нацвідборі на «Євробачення» і була одним з лідером голосування. Тоді занепокоєння громадськості викликало нерівномірне співвідношення голосів, відданих за учасників проекту.  Тому НТКУ звертається до трьох лідерів голосування національного відбору «Євробачення-2011» - Міки Ньютон, Злати Огнєвіч і Джамали - з пропозицією виступити суперфіналі нацвідбору на «Євробачення». Однак суперфінал так і не відбувся (Злата  Огневич відмовилась від участі через травму), а Україну на конкурсі представляла Міка Ньютон.

 

Нагадаємо, національний відбір стартував 1 жовтня. Фінал національного відбору  транслюватиметься на Першому національному у прямому ефірі 23 грудня об 11:50. Раніше Національна телекомпанія отримала 38 заявок (попередній список учасників дивіться тут).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5820
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4163 дн. тому
Крутая новость. Я уже біло смирился с тем, что поедет Гросу, а тут нет. Есть шанс и у других (Например Огневич).
суприз
4164 дн. тому
Приємна новина.Без перебільшення-видатна співачка .На відміну від інших , у яких ні голосу , ні статі , ні харизми .Навіть назватись зрозумілою батьківською слов'янською мовою не можуть,безбатечники.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду