Телеканал «Плюсплюс» уклав угоду з Disney

20 Грудня 2012
6463
20 Грудня 2012
12:05

Телеканал «Плюсплюс» уклав угоду з Disney

6463
Телеканал «Плюсплюс» уклав угоду з Disney

З 24 грудня дитячий канал групи «1+1» «Плюсплюс» запускає  ефірні блоки  програм Disney. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Програми виходитимуть у ранкових та денних блоках і на день їх хронометраж складатиме 6 годин.

 

«Ми вважаємо контент каналу Disney одним із найяскравіших дитячих продуктів у світі, і ми дуже задоволені нашою угодою. Ми раді представити українським глядачам не лише програми для дітей різних віків, але і для всієї родини», - зазначає  Іванна Найда, генеральний продюсер каналу «Плюсплюс».

 

Нові «диснеївські» блоки  складатиме спеціально підібраний мікс програм. В ранковому блоці буде виходити добірка розвиваючих і навчальних програм для дошкільного віку: «Клуб Міккі Мауса», «Майстер Менні», «Маленькі Енштейна». У другій половині дня - класичні мультсеріали для дітей віком 6-12 років: «Чорний плащ», «Тімон і Пумба», популярний серіал «Фінес і Ферб» тощо. У вечірньому блоці українські глядачі побачать популярні сімейні ситкоми «Успіху, Чарлі», «Я рокер», «Джонас».

 

Мачей Брав, віце-президент і генеральний директор каналів Disney у Центральній і Східній Європі, задоволений угодою з українським каналом. «Ця угода забезпечить збільшення нашого розповсюдження по всій країні більш ніж удесятеро, що дозволить мільйонам дітей та сімей насолоджуватися переглядом наших хітових шоу. Програми Disney подобаються всім по всьому світу, і величезний успіх Disney в Центральній і Східній Європі довів, що там існує великий попит на наш контент», - сказав пан Брав.

 

У новорічні свята канал «Плюсплюс» покаже також повнометражні мультфільми та фільми Disney, серед яких: «Принцеса і жаба», «Відьмина гора» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6463
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стела
4114 дн. тому
Гарна новина!!! Наша сім'я любить мультики Дісней :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду