detector.media
20.12.2012 12:05
Телеканал «Плюсплюс» уклав угоду з Disney
Телеканал «Плюсплюс» уклав угоду з Disney

З 24 грудня дитячий канал групи «1+1» «Плюсплюс» запускає  ефірні блоки  програм Disney. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Програми виходитимуть у ранкових та денних блоках і на день їх хронометраж складатиме 6 годин.

 

«Ми вважаємо контент каналу Disney одним із найяскравіших дитячих продуктів у світі, і ми дуже задоволені нашою угодою. Ми раді представити українським глядачам не лише програми для дітей різних віків, але і для всієї родини», - зазначає  Іванна Найда, генеральний продюсер каналу «Плюсплюс».

 

Нові «диснеївські» блоки  складатиме спеціально підібраний мікс програм. В ранковому блоці буде виходити добірка розвиваючих і навчальних програм для дошкільного віку: «Клуб Міккі Мауса», «Майстер Менні», «Маленькі Енштейна». У другій половині дня - класичні мультсеріали для дітей віком 6-12 років: «Чорний плащ», «Тімон і Пумба», популярний серіал «Фінес і Ферб» тощо. У вечірньому блоці українські глядачі побачать популярні сімейні ситкоми «Успіху, Чарлі», «Я рокер», «Джонас».

 

Мачей Брав, віце-президент і генеральний директор каналів Disney у Центральній і Східній Європі, задоволений угодою з українським каналом. «Ця угода забезпечить збільшення нашого розповсюдження по всій країні більш ніж удесятеро, що дозволить мільйонам дітей та сімей насолоджуватися переглядом наших хітових шоу. Програми Disney подобаються всім по всьому світу, і величезний успіх Disney в Центральній і Східній Європі довів, що там існує великий попит на наш контент», - сказав пан Брав.

 

У новорічні свята канал «Плюсплюс» покаже також повнометражні мультфільми та фільми Disney, серед яких: «Принцеса і жаба», «Відьмина гора» та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY