Завтра газета «День» вийде з додатком «Маршрут №1. Різдво у Львові»

20 Грудня 2012
6443
20 Грудня 2012
11:56

Завтра газета «День» вийде з додатком «Маршрут №1. Різдво у Львові»

6443
Завтра газета «День» вийде з додатком «Маршрут №1. Різдво у Львові»

Завтра, 21 грудня, газета «День» вийде друком разом із глянцевим додатком «Маршрут №1. Різдво у Львові». Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Додаток дасть змогу читачам отримати відповіді на питання: Що одягнути в Новорічну ніч? Що приготувати до Різдвяного столу? Куди поїхати на зимові канікули? «На Різдво - до Львова! Наша відповідь на національний запит!» - інформує прес-служба газети «День».

 

«Ми стоїмо на порозі великого щастя полюбити свою країну. З чогось же треба почати. То давайте почнемо зі Львова!», - прокоментувала вихід  глянцевого додатку  головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Програма львівського Різдва тривала і насичена - вона починається в грудні і закінчується в лютому Національним святом Шоколаду. Додаток «Маршрут №1. Різдво у Львові» дозволяє дізнатись про всі найцікавіші заходи свят, а також містить крім звичних рубрик  нові фото- та інформаційні форми.

 

«Аби ваша зустріч (а в когось, можливо, і знайомство) з особливим містом пройшла вдало, треба пройти магічний ритуал. Прокинувшись цієї п'ятниці рано-вранці, посміхніться і як справжній львівський старосвітський денді прямуйте до сусіднього кіоску преси. Там придбайте свіжий номер газети «День». Цієї п'ятниці він буде теж особливим - втричі товщими, втричі цікавішим! І за чашечкою запашної кави чи ароматного чаю розгорніть «День»... Приємної подорожі!», - запрошує видання.

 

 

Новий номер додатку «Маршрут №1» можна придбати в кіосках преси з 21 грудня або отримати кур'єрською доставкою, зробивши попереднє замовлення за телефоном  (044) 303-96-23, amir@day.kiev.ua

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду