Перший канал запрошує ЗМІ голосувати на «Євробаченні» разом з експертами та глядачами

20 Грудня 2012
4586
20 Грудня 2012
11:37

Перший канал запрошує ЗМІ голосувати на «Євробаченні» разом з експертами та глядачами

4586
Перший канал запрошує ЗМІ голосувати на «Євробаченні» разом з експертами та глядачами

Національна телекомпанія України пропонує українським ЗМІ визначити власного переможця національного відбору на «Євробачення-2013». Про це повідомляє прес-служба  НТКУ.

 

Згідно з офіційно затвердженими умовами, НТКУ визначає переможця національного відбору за результатами двох голосувань - голосування професійного журі, яке складається з експертів у сфері вокального мистецтва, телебачення і шоу-бізнесу, а також інтерактивного голосування глядачів за допомогою смс-повідомлень (одне повідомлення з одного номера).

 

Однак цього року  телекомпанія  вирішила запровадити нововведення - голосування медійників паралельно до офіційної процедури визначення переможця. До участі у цьому проекті НТКУ запрошує представників українських телеканалів, друкованих ЗМІ та інтернет-ресурсів.

 

Ніяких обмежень щодо кількості запрошених від одного ЗМІ не встановлюється, але участь у голосуванні буде відбуватися за принципом «один ЗМІ = один голос».  Тому НТКУ просить редакції заздалегідь визначитися з представником, який буде брати участь у голосуванні.

 

У день фіналу кожний з учасників проекту отримає можливість прослухати виступи всіх 20-ти конкурсантів і заповнити анкету, аналогічну тим, що будуть заповнюватися членами журі.

 

Підрахунок голосів, відданих українськими ЗМІ за того чи іншого виконавця, буде здійснений одночасно з офіційним голосуванням телеглядачів і журі, а його результати будуть оприлюднені на спеціальній прес-конференції одразу після завершення національного відбору.

 

«Для нас - це не тільки унікальна можливість почути вашу думку стосовно фіналістів конкурсу, але й перевірити, як співвідносяться і чи співпадають смаки і вподобання професійного музичного журі, українських ЗМІ і звичайних телеглядачів», - йдеться у повідомленні НТКУ.

 

НТКУ не тільки оголосить переможця за версією ЗМІ, але й оприлюднить результати голосування кожного з учасників проекту на сайті Першого національного. Акредитація представників ЗМІ, які захочуть взяти участь у проекті, буде відбуватися за телефоном +38-097 651 11 84 (Валентина).

 

Нагадаємо, фінал національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення» на Першому розпочнеться 23 грудня, об 11:50. Список учасників дивіться тут.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4586
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гарик
4165 дн. тому
А все СМИ будут участвовать или кого то могут не пустить ?будет ли Телекритика и Укр правда например ?
Мадам
4165 дн. тому
Круто.Первый еще раз доказал,что он действительно Первый.Это по настоящему еще одна большая веха для входа в Евросоюз-показать всем,что мы достойны быть Европейцами,раз мы в состоянии проводить такие серьезные конкурсы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду