DDoS-атаки на сайт «Обкому» продовжуються четвертий день

17 Грудня 2012
5667
17 Грудня 2012
16:54

DDoS-атаки на сайт «Обкому» продовжуються четвертий день

5667
DDoS-атаки на сайт «Обкому» продовжуються четвертий день

Інтернет-видання «Обком»  протягом чотирьох днів, з 14 грудня  зазнає DDoS-атак, що продовжуються і на даний момент. Повідомлення про атаки з'явились на сайті Інституту масової інформації (ІМІ), а також в статусах журналістів видання на Фейсбуці. Цю інформацію підтвердив «Детектор медіа» і головний редактор «Обкому» Олексій Миронов.

 

Зараз завантаження сайту «Обкому» ускладнене.

 

«DDoS-атака почалася в п'ятницю ввечері і продовжується по цю хвилину. Замовника ми знаємо, але поки не називаємо», - повідомили в редакції видання ІМІ.

 

Головний редактор Олексій Миронов повідомив «Детектор медіа», що DDoS-атаки пов'язані із публікаціями «Обкому».

 

«Мені дали зрозуміти, що деяких публікацій краще б на «Обкомі» не було, бо вони викликали невдоволення деяких персонажів публікацій», - зазначив пан Миронов.

 

Наразі редакція інтернет-видання вживає заходів щодо подолання наслідків DDoS-атак і сподівається на поступове відновлення роботи сайту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду