Почалась реєстрація учасників конкурсу «Премія ділових кіл “PRESSзвание”»

13 Грудня 2012
4705
13 Грудня 2012
16:02

Почалась реєстрація учасників конкурсу «Премія ділових кіл “PRESSзвание”»

4705
Почалась реєстрація учасників конкурсу «Премія ділових кіл “PRESSзвание”»

Стартував восьмий сезон конкурсу для ділових журналістів «Премія ділових кіл "PRESSзвание 2012"». Про це повідомляє прес-служба конкурсу.



Щороку «Премія ділових кіл "PRESSзвание"» визначає кращих ділових журналістів України. Стилістика конкурсу при цьому змінюється, але завжди зачіпаються актуальні теми зі сфери медіа.

 

«У цьому році ми звернулися до теми серіалів. Тематика їх різноманітна. Але їх мета одна - максимально довго утримувати увагу глядача від серії до серії. Так само і статті журналіста утримують увагу читача від публікації до публікації», - розповів представник Оргкомітету та спостережної ради конкурсу Валентин Королько.

 

7 грудня 2012 розпочалася реєстрація учасників конкурсу на сайтіwww.presszvanie.ua. Зареєструватися можуть журналісти і редактори ділових друкованих та інтернет ЗМІ, а також представники бізнесу, які працюють зі ЗМІ, а також прес-секретарі та фахівці зі зв'язків з громадськістю.

 

«У черговому сезоні конкурсу ми очікуємо побачити нові обличчя. Ми сподіваємося, що їх гідно оцінять члени журі. Адже журналістика - як живий серіал, у якому серед головних діючих персонажів з'являються нові. І вони вносять свіжий струмінь і нову сюжетну лінію», - сказав Євген Загорулько, керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю Смарт-Холдингу, офіційного партнера конкурсу.

 

«Премія ділових кіл "PRESSзвание"»- міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань - оцінюють роботу журналістів і редакторів, що працюють у ділових друкованих, інтернет-виданнях і інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів.

 

 

Організатори конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting, НСЖУ (Національна спілка журналістів України), УСПП (Український союз промисловців і підприємців), СЖР (Спілка журналістів Росії), МАП (Московська асоціація підприємців), РСПП (Російський союз промисловців і підприємців).

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду