Журнал «Деньги» збільшив аудиторію одного номера у півтора рази

12 Грудня 2012
4730
12 Грудня 2012
12:58

Журнал «Деньги» збільшив аудиторію одного номера у півтора рази

4730
Журнал «Деньги» збільшив аудиторію одного номера у півтора рази

Журнал «Деньги», який входить до ділового сегменту UMH group, збільшив середню читацьку аудиторію одного номера на 51% - до 73 тис. осіб. Про це повідомляє піар-служба ділового сегменту UMH group. 

 

Такі дані, як інформує UMH group, отримані за результатами дослідження TNS Україна. Порівнюються показники спільної другої і третьої хвилі дослідження TNS MMI Україна 2012/2 + 2012/3 з аналогічною хвилею минулого року 2011/2 + 2011/3.

 

«Журнал «Деньги» надає діловим людям актуальну на сьогоднішній день інформацію про те, як ефективно заробляти, а також розумно інвестувати свій капітал. Економічна ситуація непередбачувана, всі чекають нової хвилі кризи, і «Деньги» надають відповіді на важливі для підприємців запитання. На мій погляд, саме із високим попитом на таку інформацію пов'язане, в першу чергу, зростання аудиторії видання», - сказала Надія Шаломова, директор ділового сегменту UMH group.

 

На початку 2012 року діловий сегмент UMH group презентував оновлений журнал «Деньги». Зміни були спрямовані, за інформацією UMH group, на те, щоб зробити видання джерелом корисної, прагматичної і концентрованої інформації для кожної ділової людини.

 

Наразі наклад журналу «Деньги» - 25 тис. екземплярів, спеціальні випуски виходять тиражем 33 тис. екземплярів. Журнал входить до ділового сегменту UMH group.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4730
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гы гы
4144 дн. тому
очень смешная новость. давно так не веселили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду