Єфремову відомо чимало видань, де працюють колишні злочинці

9 Грудня 2012
7897
9 Грудня 2012
11:38

Єфремову відомо чимало видань, де працюють колишні злочинці

7897
Глава фракції Партії регіонів нагадав про відповідальність журналістів
Єфремову відомо чимало видань, де працюють колишні злочинці
Про відповідальність ЗМІ нагадав глава фракції Партії регіонів Михайло Єфремов. Про це та етику журналістики він наголосив в інтерв`ю LB.ua
 
Під час інтерв`ю шеф-редактор Соня Кошкіна LB.ua Соня Кошкіна нагадала про «Бурові вежі Бойка» як приклад ігнорування правоохоронцями численних публікацій у ЗМІ, що могли би бути формальними підставами для розслідувань. 
 
Нагадаємо, власні розслідування щодо деталей операції купівлі «Чорноморнафтогазом» бурильної установки провели тижневик «Дзеркало тижня. Україна» та команда «Знаку оклику» телеканалу ТВі.
 
Відповідаючи на запитання Соні Кошкіної, пан Єфремов зазначив: «Тут ще доречно торкнутися питання відповідальності самих ЗМІ. Ви іноді пишете таке, що якщо все перевіряти жодних правоохоронців не вистачить».

Також він додав: «Більш того, ми що, не знаємо про існування видань, які заробляють на тому, що людей брудом обливають? Також я знаю багато газет, де працюють люди, які раніше були злочинцями, а тепер - журналісти. Давайте ж і про це говорити! А то, от, нещодавно трохи зачепили одного журналіста, так всі стали відразу кричати, що цього робити не можна».
 
Під «одним із журналістів» Михайло Єфремов мав на увазі відомого оглядача і телеведучого Мустафу Найєма, на якого напала охорона одного з делегатів з`їзду Партії регіонів. Прокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи цього інциденту «за відсутністю ознак складу злочину».

Щодо порушення кримінальної справи проти LB.ua Михайло Єфремов зазначив: «Я вважаю, це - маячня, про що і говорив відкрито. І Ландику ті ж питання ставив. Не знаю, кому це було потрібно».
 
«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду