Правоохоронець ЄБРР напав на журналіста видання «Бизнес»?

7 Грудня 2012
5642
7 Грудня 2012
18:53

Правоохоронець ЄБРР напав на журналіста видання «Бизнес»?

5642
Правоохоронець ЄБРР напав на журналіста видання «Бизнес»?

Сьогодні близько 11:30 охорона Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) напала на фотокорреспондента видання «Бизнес» Олексія Багнюка під час виконання ним своїх професійних обов'язків. Про це повідомляє Незалежна медіа-профспілка України.

 

«Журналіст фотографував акцію Greenpeace навпроти будівлі ЄБРР. «Зелені» закликали банк відмовитися від фінансування ядерних реакторів. Активісти піднялися на стіни приміщення банку і сусіднього жилого будинку, щоб вивісити плакати зі своїми вимогами», - повідомляє медіа-профспілка.

 

«Міліція та охоронці ЄБРР проходили всередину будівлі, на якій був вивішений банер активістів Greenpeace. У цей час я їх фотографував. Охоронець ЄБРР почав мене відштовхувати і вдарив рукою. Це все відбувалося на очах міліції, яка ніяк на це не відреагувала», - розсказав Багнюк, якого цитує сайт медіа-профспілки.

 

Журналіст одразу звернувся до правоохоронців та написав заяву про вчинений проти нього злочин. Нападник назвався міліціонеру як «Чупринка». Медіа-профспілка повідомляє також, що готова надати постраждалому юридичну допомогу у разі потреби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду