Визначено найкраще корпоративне видання України

6 Грудня 2012
5322
6 Грудня 2012
15:17

Визначено найкраще корпоративне видання України

5322
Визначено найкраще корпоративне видання України

Журнал «Л'Етуаль» визнаний «Кращим корпоративним медіа України» в 2012 на конкурсі, організованому Асоціацією корпоративних медіа. Корпоративний журнал «Л'Етуаль» для торгівельної мережі магазинів Brocard, Bonjour, «Л'Етуаль» і М.А.С впродовж п'яти років видає видавничий дім UMH publishing. Про це повідомляє аналітичний відділ ТОВ «Сейлз Хауз Украинский Медиа Холдинг».

 

«Що стосується журналу Л'Етуаль, то це заслужений успіх. Наші партнери ТОВ "Брокард-Україна" ставляться до свого корпоративного видання як до важливого маркетинговому інструменту комунікації з клієнтами», - сказала з приводу перемоги у конкурсі Людмила Круглич, керівник корпоративних проектів групи глянцевих видань UMH publishing.

 

Пані Круглич також наголосила, що якість корпоративних видань повністю залежить від професіоналізму команди журналістів і редакторів, які отримали замовлення на його створення.

 

«Створенням корпоративного видання повинні займатися професіонали, люди, які мають досвід у журналістиці, видавничій справі. Тільки вони можуть створити повноцінний «читабельний» продукт, який при цьому вирішить поставлені замовником комерційні завдання», - підкреслила Людмила Круглич.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду