К1 запустить кулінарне шоу за турецьким форматом Blind Taste і дейтинг-шоу від Armoza

6 Грудня 2012
6799
6 Грудня 2012
12:13

К1 запустить кулінарне шоу за турецьким форматом Blind Taste і дейтинг-шоу від Armoza

6799
К1 запустить кулінарне шоу за турецьким форматом Blind Taste і дейтинг-шоу від Armoza

У 2013 році К1 планує адаптувати турецький формат Blind Taste від Global Agency та дейтинг-шоу Foreplay від Armoza. Про це йшлося під час презентації нового сезону каналів групи «Інтер» 5 грудня.

 

У шоу Blind Taste четверо учасників змагаються в кулінарній майстерності. Особливістю формату є ігрові деталі: на кожному етапі учасники виконують різні завдання із зав'язаними очима, покладаючись лише на свої смакові рецептори. Спочатку вони за смаком намагаються вгадати, з чого приготована страва шеф-кухаря, а далі готують щось подібне. Після цього вони дегустують усі страви, не знаючи, яку приготували самі, а яка належить конкурентам, та наосліп виставляють бали. До них додаються оцінки шеф-кухаря.

 

Цей проект презентувався на цьогорічному «Формат-шоу» форуму Kiev Media Week.

 

Дещо подібний формат, у якому знані кухарі вибирають учасників у свою команду за смаковими рецепторами - The Taste компанії Red Arrow International - адаптує «1+1». Українська версія називатиметься «Смак», її вихід запланований на весну 2013 року.

 

У дейтинг-шоу Foreplay чотири дівчини намагаються завоювати серце одного хлопця. Під час шоу хлопець не бачить дівчат і обирає їх не за зовнішністю, а в результаті низки виконаних завдань. Після цього він знайомиться з ними і здійснює повторний вибір, не знаючи ту, яку він обрав наосліп.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду