detector.media
06.12.2012 12:13
К1 запустить кулінарне шоу за турецьким форматом Blind Taste і дейтинг-шоу від Armoza
К1 запустить кулінарне шоу за турецьким форматом Blind Taste і дейтинг-шоу від Armoza

У 2013 році К1 планує адаптувати турецький формат Blind Taste від Global Agency та дейтинг-шоу Foreplay від Armoza. Про це йшлося під час презентації нового сезону каналів групи «Інтер» 5 грудня.

 

У шоу Blind Taste четверо учасників змагаються в кулінарній майстерності. Особливістю формату є ігрові деталі: на кожному етапі учасники виконують різні завдання із зав'язаними очима, покладаючись лише на свої смакові рецептори. Спочатку вони за смаком намагаються вгадати, з чого приготована страва шеф-кухаря, а далі готують щось подібне. Після цього вони дегустують усі страви, не знаючи, яку приготували самі, а яка належить конкурентам, та наосліп виставляють бали. До них додаються оцінки шеф-кухаря.

 

Цей проект презентувався на цьогорічному «Формат-шоу» форуму Kiev Media Week.

 

Дещо подібний формат, у якому знані кухарі вибирають учасників у свою команду за смаковими рецепторами - The Taste компанії Red Arrow International - адаптує «1+1». Українська версія називатиметься «Смак», її вихід запланований на весну 2013 року.

 

У дейтинг-шоу Foreplay чотири дівчини намагаються завоювати серце одного хлопця. Під час шоу хлопець не бачить дівчат і обирає їх не за зовнішністю, а в результаті низки виконаних завдань. Після цього він знайомиться з ними і здійснює повторний вибір, не знаючи ту, яку він обрав наосліп.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY