Нацрада перевіряє переможців цифрового конкурсу й опрацьовує дані моніторингу щодо Голодомору

5 Грудня 2012
4998
5 Грудня 2012
17:20

Нацрада перевіряє переможців цифрового конкурсу й опрацьовує дані моніторингу щодо Голодомору

4998
Нацрада перевіряє переможців цифрового конкурсу й опрацьовує дані моніторингу щодо Голодомору

Планова перевірка переможців конкурсу на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, -2, -3, -5 іще триває, хоча по більшості цифрових ліцензіатів вона вже проведена (результати ще не розглядалися). Про це на брифінгу 5 грудня повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Нагадаємо, Нацрада відповідно до постанови Верховної Ради призупинила перевірки діяльності ліцензіатів на період виборчої кампанії. Після виборів процес призначення, проведення і розгляду результатів перевірок поновився.

 

На запитання «Детектор медіа», чи буде Нацрада призначати позапланові перевірки за результатами моніторингу мовлення ліцензіатів у День пам'яті жертв голодоморів і політичних репресій 24 листопада, пан Манжосов відповів, що його результати ще опрацьовуються. Але зауважив, що порушень було «вкрай мало».

 

«Уперше телерадіоорганізації заздалегідь зверталися до Нацради з проханням дати оцінку, як можна трактувати ту чи іншу програму», - повідомив пан Манжосов.

 

Наприклад, звертався телеканал СТБ щодо свого талант-шоу «Х-фактор».

 

«Наша рекомендація щодо мовлення цього дня стосувалася тематичного документального кіно, спеціальних логотипів, які повідомляли б, що це за день, та пошуку спеціального музичного контенту», - додала заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду