Телеканал К1 покаже скетчі про матріархат

5 Грудня 2012
6908
5 Грудня 2012
11:44

Телеканал К1 покаже скетчі про матріархат

6908
Телеканал К1 покаже скетчі про матріархат

11 грудня на К1 стартує нове скетч - шоу «Матріархат». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект транслюватиметься  з вівторка по пятницю о 22:40. На  замовлення каналу його виробляв продакшн Lizard films.

 

Скетчі будуть розповідати, за інформацію каналу, що було б, якби у світі панував матріархат.  При матріархаті жінки перші роблять пропозицію руки і серця, а чоловічий рух «Hemen» бореться за рівноправність чоловіків. Також у жіночому світі по телевізору йде «Хрещена мати»,  у казках до Діда Ягу приходить Іванна Дурочка, а Буратіно вистругала «мама Клара».

 

«Матріархат - це коли жінки - сильна стать, матріархат - це коли чоловіки займаються домашнім господарством, а жінки ремонтують автомобілі і служать в армії. Чоловіки годинами ходять по магазинах, а жінки сидять перед телевізором на дивані, - йдеться у повідомленні каналу. - Матріархат - це коли, чоловік бере прізвище дружини, коли пиво п'ють з маленьких келихів, а шампанське літровими кухлями. У цьому світі не по-батькові, а «мачества», так, наприклад, на лавочці перед будинком сидять Єрофій Натальевіч і Єрофій Татьяновіч».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6908
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду