MJoyRadio запустило сезонну онлайн-радіостанцію «Різдвяне радіо»

3 Грудня 2012
5956
3 Грудня 2012
13:12

MJoyRadio запустило сезонну онлайн-радіостанцію «Різдвяне радіо»

5956
В ефірі – тематичні різдвяні музика та програми
MJoyRadio запустило сезонну онлайн-радіостанцію «Різдвяне радіо»

Четвертий рік поспіль на онлайн-платформі MJoy Radio стартувала сезонна онлайн-радіостанція «Різдвяне радіо». Про це йдеться в повідомленні проекту.

 

В ефірі «Різдвяного радіо» - спеціальні різдвяні плейлисти, що оновлюються, живі ефіри з гостями студії, розіграш подарунків серед слухачів, різдвяні кулінарні програми, спогади з дитинства та різдвяні історії відомих акторів та виконавців, включення з вулиць різних міст, які передають різдвяно-новорічні настрої звичайних перехожих, різдвяні читання в рубриці «Магія Свят в улюбленій книзі», підбірки колядок під час різдвяних свят, власний хіт-парад кращих пісень року, що минає.

 

Серед артистів, що розповідатимуть свої різдвяні історії та колядуватимуть просто в студії «Різдвяного радіо»: Наталя Сумська, Богдан Бенюк, Ані Лорак, Андрій Середа (лідер «Кому Вниз»), співачка Ілларія, гурт «Rock-H», Кузьма Скрябін, Женя Галич («О'Торвальд»), гурт «Кораллі», Марічка Бурмака, гурт «Горгішелі», польська джазова співачка Анна Марія Йопек та інші.

 

Над проектом команда платформи MJoyRadio працювала починаючи з літа. «У новий сезон ми увійшли з новим плеєром, з якого, до речі, можна надсилати вітальні листівки як на пошту, так і в соцмережі. Оновили повністю "одяг" радіо та досконало перевірили на адресних групах слухачів музичну базу. Ближче до свят плануємо щоденні живі ефіри» - розповідає керівник MJoy Radio Роман Заяць.

 

«Судячи із результатів попередніх років, це улюблений проект слухачів, який за рейтингом одразу зумів перевершити навіть бомбове "Радіо з Криївки"», - наголошують творці радіостанції.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду