Діловому виданню «Бизнес» виповнилося 20 років

3 Грудня 2012
4820
3 Грудня 2012
11:24

Діловому виданню «Бизнес» виповнилося 20 років

4820
Діловому виданню «Бизнес» виповнилося 20 років

1 грудня 1992 року українські підприємці почали розміщувати інформацію про свої товари і послуги на сторінках нового інформаційного тижневика - газети «Бліц-Інформ». Сьогодні видання, яке змінило назву на «Бизнес», є одним із відомих в Україні ділових ЗМІ. З моменту заснування в світ вийшли 1035 номерів газети. Про це повідомляє піар-служба видання.

 

«Людина завжди домагається того, що хоче» - такий девіз прикрашав перші шпальти  «Бліц-Інформ» у 1992 році. Наступного року газета змінила назву і стала виходити під відомим сьогодні брендом «Бизнес». Видання, яке до цього часу було збіркою прайс-листів, перетворилося в повноцінну ділову газету, де публікувалась інформація для ведення підприємницької діяльності в Україні.



У листопаді 1995 року «Бизнес», за інформацією видавця, став першою газетою в Україні, яка почала виходити з кольоровою обкладинкою, в 1996 році рентабельність газети досягла 300%.



В 2003 році «Бизнес» перейшов на повнокольоровий друк і змінив газетний формат на журнальний, а у серпні 2010 відбувся запуск інтернет-порталу видання.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду