У Тернополі представники «Тризуба» напали на журналістів видання «Спільне»

2 Грудня 2012
6071
2 Грудня 2012
15:20

У Тернополі представники «Тризуба» напали на журналістів видання «Спільне»

6071
аби «захистити памʼять жертв Голодомору та відстояти честь держави і Бога»
У Тернополі представники «Тризуба» напали на журналістів видання «Спільне»
1 грудня у Тернополі на журналістів видання «Спільне» напали десять тризубівців. Про це повідомляє сайт журналу.
 
Журналісти планували провести презентацію випуску, присвяченого темам класової експлуатації та класової боротьби. У приміщенні музею, де вона мала відбутися, на чотирьох кореспондентів напали представники «Тризуба». Вони застосували газові балони, а одному з організаторів розбили голову, наносячи удари стільцем.
 
На місце інциденту викликали міліцію. Після цього відбулася запланована презентація і дискусія.

Як зазначає видання «Доба», організація «Тризуб» пояснила свої дії ставленням до анархо-комуністів, якими вони вважають редакцію видання «Спільне». Тризубівці зазначили, що «бійкою з прихильниками лівого руху вдалося захистити памʼять жертв Голодомору та відстояти честь держави і Бога».
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6071
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Істотно факт
4158 дн. тому
Замовником є Андрій Вербіцький студент ТНЕУ колишній, тепер президент Тернопільського осередку спортивної боротьби. Гнати таких в шию треба і вже. СВОБОДУ ГЕТЬ!!!
Чесний
4158 дн. тому
Це не тільки були Тризубівці це ще зі свободи дикарі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду