На «Ері» почнуть виходити російські новини та «Кіно в деталях»

30 Листопада 2012
7615
30 Листопада 2012
17:30

На «Ері» почнуть виходити російські новини та «Кіно в деталях»

7615
На «Ері» почнуть виходити російські новини та «Кіно в деталях»

З грудня в ефірі  телеканалу «Ера»  з'являться одразу три нових проекти - «Кіно в деталях», «Вести.ru» та «П'ятниця. Вести. ru». Про це повідомляє прес-служба «Ери». Усі програми продукуються та виходять в ефір на російських телеканалах.   

 

Програма «Кіно в деталях» виходить на російському каналі СТС. Її ведучий актор, режисер, продюсер Федір Бондарчук показує кіно з різних ракурсів - як естетичну, так і його бізнес-складову. Гості програми відверто розповідають про творчі плани, про хід зйомок і особисте життя. Кінопрограма з хронометражем 45 хвилин буде виходити на «Ері» щопонеділка, о 23:50. Перший випуск - 3-го грудня.

 

«Вести.ru» - інормаційна програма новин, яка буде виходити на ТРК «Ера» по буднях, о 6:45, хронометраж - 15 хвилин. Перший випуск - 3 грудня. «П'ятниця. Вести. ru»  - інформаційно-розважальна програма, дайджест яскравих подій за тиждень, ведуча - Анна Кастерова. На «Ері» виходитиме щоп'ятниці, о 00.50, хронометраж - 26 хвилин. Перший випуск - 7 грудня. Програми виходять на російському каналі Росія-2.

 

Телекомпанія «Ера» веде мовлення на частотах Першого національного телеканалу у часових проміжках 06:00-09:00 та 23:00-01:18. Обсяг мовлення 5,3 години на добу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7615
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Патриот
4165 дн. тому
Кремлевская пропаганда на частотах первого национального - еще одно доказательство, что национального украинского телевидения сегодня не существует. Есть колониальное тв малороссийской губернии.
fcw
4166 дн. тому
Видать совсем плохи дела на телеЭре...
111
4167 дн. тому
Этим "Эра" покажет только то, что сама не в состоянии выпускать подобные программы...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду