На ICTV стартує серіал «Братство десанту», знятий на замовлення каналу

29 Листопада 2012
9598
29 Листопада 2012
16:14

На ICTV стартує серіал «Братство десанту», знятий на замовлення каналу

9598
Прем’єра – 10 грудня
На ICTV стартує серіал «Братство десанту», знятий на замовлення каналу

10 грудня на телеканалі ICTV стартує новий серіал «Братство десанту», знятий на замовлення каналу російською продакшн-студією «Триікс Медіа». Про це «Телекритиці» повідомили в прес-службі каналу.

 

«Братство десанту» - це 16-серійний художній фільм, знятий режисерами Арменаком Назікяном і Віктором Татарським за сценарієм Андрія Тумаркіна й Антона Зінченка. Продюсери - Інесса Юрченко і Сергій Щеглов, креативний продюсер - Олексій Рибін. У головних ролях - Сергій Горобченко, Єгор Пазенко, Максим Коновалов, Михайло Полосухін і Фархад Махмудов.

 

Зйомки фільму проходили з травня по жовтень поблизу Санкт-Петербурга.

 

За сюжетом група російських десантників вступає в бій з бойовиками, які сховалися в невеликому гірському селі. Бойовики знищені, але Артур Глєбов - один із десантників - раптом відкриває вогонь по мирних жителях, звинувативши їх у пособництві бандитам. Десантники намагаються його втримати, але той чинить спротив і вбиває командира взводу. Десантники отримують наказ відступити, забравши із собою мирних жителів, командування вирішило нанести по сели ракетний удар. Глєбова, який залишився в селі, визнано загиблим у бою, і десантники вирішують не розкривати обставин його загибелі, щоб не кидати тінь на «братство десанту».

 

Через роки доля колишніх побратимів склалася по-різному: хтось став лікарем, хтось будівельником, хтось поліцейським, а хтось кримінальним авторитетом. І несподівано в місті з'являється Глєбов, якого вважали загиблим. «Він знає все про колишніх побратимів і залучає їх у страшну й небезпечну гру. Ті, хто відмовляються грати за його правилами, або здійснили помилку, гинуть. Яку мету переслідує Глєбов?.. Відповісти на це запитання колишні побратими зможуть тільки в одному випадку: їм доведеться знову взяти в руки зброю і згадати, що кожен з них належить до "братства десанту"» - йдеться в синопсисі.

 

Серіал виходитиме на ICTV з понеділка по п'ятницю о 20:15.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду