СТБ запустить «МастерШеф-3»

23 Листопада 2012
9201
23 Листопада 2012
15:35

СТБ запустить «МастерШеф-3»

9201
СТБ запустить «МастерШеф-3»

СТБ запустить третій сезон кулінарного шоу «МастерШеф». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Для цього проекту канал розпочинає кастинг, який відбудеться 15-16 грудня в  будинку культури «Росток» у Києві, вул. Гарматна 26/2, з 09:00 до 19:00. Кастинг пройде той конкурсант, страва якого припаде до смаку суддям.

 

У проекті можуть брати участь чоловіки і жінки у віці від 18 років, які люблять і вміють готувати, але не працюють за спеціальністю шеф-кухаря й не мають фахової освіти. Протягом кількох тижнів вони будуть змагатися між собою за звання найкращого кулінара України й головний грошовий приз.

 

Нагадаємо, перший сезон «МастерШефа» виходив  восени 2011 року, а другий  транслюється на каналі зараз. Проект створений за форматом MasterChef британського продакшну Shine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду