Ганна Герман йде від Януковича

22 Листопада 2012
6947
22 Листопада 2012
18:21

Ганна Герман йде від Януковича

6947
Радник президента звільняється з АП
Ганна Герман йде від Януковича

Радник Президента, керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента Ганна Герман подала заяву про звільнення через те, що переходить на роботу у Верховну Раду. Про це пише «Обозреватель».

 

«Це скликання парламенту буде дуже цікавим, непрості люди будуть там працювати. І в цьому парламенті, я впевнена, буде вирішуватися доля країни. Думаю, що моя робота у Верховній Раді принесе більше користі», - заявила вона.

 

За словами пані Герман, вона вибрала найбільш важкі сфери роботи - права людини та питання європейської інтеграції.

 

«Слідуючи за відомим висловом, що на найбільш складних дорогах не зустрінеш конкурентів, я вибрала роботу в цих сферах», - наголосила вона.

 

Заяву на звільнення Ганна Герман  вже подала президенту Віктору Януковичу і розраховує, що 23 листопада вона буде підписана: «Я хотіла подати у відставку саме сьогодні, в День подяки, і подякувати за весь досвід, який я придбала за час роботи зі своїми друзями. Я йду з надією продовжити свою діяльність уже в парламенті».

 

Нагадаємо, Герман пройшла в Раду VII скликання за списком Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду