Канал «Культура» вважає новину про закупівлю техніки за неринковими цінами наклепницькою

21 Листопада 2012
1852
21 Листопада 2012
18:29

Канал «Культура» вважає новину про закупівлю техніки за неринковими цінами наклепницькою

1852
Наведений перелік апаратури не відповідає переліку обладнання, яке планує придбати «Культура» - гендиректор телеканалу
Канал «Культура» вважає новину про закупівлю техніки за неринковими цінами наклепницькою

Державна телерадіокомпанія «Культура» заперечує інформацію сайту «Наші гроші» про те, що канал придбає техніку за неринковими цінами. Про це в коментарі «Детектор медіа» зазначила генеральний директор каналу Жанна Мазицька.

 

«У повідомленні наведено перелік обладнання, яке не належить до апаратури якості Broadcast, безвідносно до фірми-виробника та моделі. Крім того, наведений перелік апаратури не відповідає переліку обладнання, яке планує придбати ДТРК "Культура", а саме, камери якості HD фірми GrassVally в повної комплектації: камерні канали, управління камерними каналами, видошукачі, об'єктиви HD, пульт Kayak HD100 з повним набором опцій, монітори HD, система безперебійного живлення з АВР, система транспорту потоків даних, службовий зв'язок, матриця 64х64 тощо. Загальна вартість такого комплекту без урахування ПДВ, мита, інших обов'язкових платежів, що застосовуються в Україні, складає не менше 540 000 євро», - повідомляє генеральний директор.

 

Жанна Мазицька вважає, що інформація, викладена в інформації, містить «неправдивий та наклепницький характер, інспірований недоброзичливцями Державної телерадіокомпанії "Культура"».

 

Нагадаємо, сайт «Наші гроші», посилаючись на «Вісник державних закупівель», повідомив, що Державна телерадіокомпанія «Культура» 12 листопада уклала угоду з ТОВ «Комтел» на придбання телерадіоапаратури на 7,40 млн. грн. І ціни, за якими канал має намір придбати техніку, суттєво відрізняються від середніх ринкових.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1852
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
подобное видели
4186 дн. тому
не раз , когда "закупали аппаратуру" для УТ-1.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду