BBC Українa та Радіо Roks запускають проект із Сєвою Новгородцевим

19 Листопада 2012
4184
19 Листопада 2012
16:16

BBC Українa та Радіо Roks запускають проект із Сєвою Новгородцевим

4184
Редакція ВВС Україна вважає, що легендарного радіоведучого знають мільйони українців
BBC Українa та Радіо Roks запускають проект із Сєвою Новгородцевим

В рамках співпраці BBC Українa та радіохолдингу України «Тавр Медіа» 27 листопада в ефірі радіо ROKS з'явиться проект відомого радіоведучого Сєви Новгородцева «Осторожно, люди!».

 

Програма, яку можна буде прослухати також через сайт ВВС Україна bbc.ua, буде аудіо-блогом Сєви Новгородцева. Блог є частиною щоденної 30-хвилинної програми «БібіСєва» і виходитиме в мережі на усіх станціях радіо «ROKS» двічі на день по буднях - о 10:30 та 18:30.

 

Сєва пояснює назву свого аудіо-блогу так: «Перебуваючи у місті Казань, я побачив величезну іржаву вантажівку з високими бортами, на яких було написано «Обережно, люди!». Мені дуже сподобалося це формулювання, тому що воно могло звучати і як засторога, і як гуманістичний заклик. Цей напис і дав назву постійній щоденній рубриці у програмі БібіСєва. Я дуже радий, що завдяки цим чотирьом з половиною хвилинам щоденної хроніки подій у мене буде можливість напряму поспілкуватися з українськими слухачами». 

 

Напередодні офіційного запуску проекту, у вівторок 27 листопада відбудеться відкрите ранкове шоу «Камтугеза» за участю Сєви Новгородцева. Слухачі радіо ROKS матимуть змогу поспілкуватись з легендою радіо в прямому ефірі з 9:00 до 10:00.

 

Також Сєва Новгородцев проведе у Києві свою програму «БібіСєва», яка транслюватиметься на bbc.ua o18:00.

 

Редактор BBC Українa Ніна Кур'ята: «Сєву знають мільйони українців. Я дуже щаслива з того, що сьогодні ми маємо змогу презентувати унікальні програми Сєви Новгородцева українській аудиторії на хвилях радіо ROKS і через bbc.ua».

 

Основним продуктом BBC Україна є веб-сайт bbc.ua, який пропонує користувачам новини, репортажі та статті, а також фотогалереї, аудіо та відео. Весь візуальний контент сайту наявний в рубриці Відео і фото. В розділі Спецпроекти можна знайти тематичні підбірки матеріалів та  спеціальні проекти редакції ВВС Україна. Розділ Україна містить новини та іншу інформацію, яка стосується країни. Розділ Школа журналістики ВВС містить редакційні засади ВВС стосовно вживання неупередженої мови і стилю в репортажах для онлайну, радіо- та телевиробництва. BBC Україна є частиною Всесвітньої служби ВВС (BBC World Service). 

 

Радіо Roks входить у медіа-портфель радіо холдингу «Тавр Медіа», транслюється у 90 містах України. Музичний формат: класичний рок 60-90-х років. Ядро аудиторії - чоловіки 25-50 років. Щоденна аудиторія - 7,5 мільйонів. Офіційний сайт radioroks.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду