Акім Галімов залишив «Інтер» і працює на «1+1»

13 Листопада 2012
2913
13 Листопада 2012
12:46

Акім Галімов залишив «Інтер» і працює на «1+1»

2913
«Детектор медіа» дізналась, що оглядач Акім Галімов перейшов з «Інтера» на «1+1» заради нового проекту
Акім Галімов залишив «Інтер» і працює на «1+1»

Оглядач інформаційної програми «Подробности» Акім Галімов залишив  телеканал «Інтер» і  з 1 листопада працює на «1+1». Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Детектор медіа».

 

Інформацію про проект, над яким він працюватиме на каналі «1+1», пан Галімов наразі не розголошує.  Каже, що буде готовий  оприлюднити її на початку грудня.

 

Нагадаємо, на «Інтері» Акім Галімов працював у «Подробностях» і «Подробицях тижня». Також він знімав документальні фільми у проектах каналу «Моя країна» та «Подробно с...».

 

Акім Галімов закінчив історико-філологічний факультет (відділення журналістики) Московського державного університету імені М. Ломоносова з філією у Севастополі. У 2006 році після закінчення «Інтершколи» почав працювати кореспондентом «Подробностей» телеканалу «Інтер».

 

Після зміни керівництва працював репортером на телеканалах «Сіті» і Першому національному. У 2008 року, знову провернувся на «Інтер». Основні теми сюжетів - військові конфлікти, надзвичайні події, гострі соціальні проблеми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2913
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Таня
4181 дн. тому
К чему секреты и недомолвки? Плюсы планируют запуск украинского варианта Программы-максимум. Галимов купился на предложение стать шеф-редактором. Вот только ведущим должен стать Вересень ;) а быть шефредом у Мыколы я бы никому не пожелала ;) это ж обезьяна с гранатой. ;) По поводу Галимова на Интере. Да, работал ярко. Хорошие сюжеты. Но при этом были очень большие вопросы с журналистской порядочностью. Детали опущу, многие знают.
Lec
4181 дн. тому
Надеюсь, на плюсах ему подправлят дикцию. Парень не плохой, но нельз же такое выпускать в эфир.
Печь
4181 дн. тому
Первоклассный журналист..Один из лучших из подрастающего поколения. Жму руку что не согласился на повышение зарплат от Пилипца, а решил расти в творческом плане..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду