Нацрада анулювала ліцензії двох компаній, стосовно ще однієї – звернеться до суду

7 Листопада 2012
5628
7 Листопада 2012
17:41

Нацрада анулювала ліцензії двох компаній, стосовно ще однієї – звернеться до суду

5628
Нацрада анулювала ліцензії двох компаній, стосовно ще однієї – звернеться до суду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила анулювати ліцензію провайдера програмної послуги ТОВ «Телерадіокомпанія Карпати Медіа», м. Надвірна Івано-Франківської області. Таке рішення регулятор ухвалив 7 листопада, задовольнивши заяву компанії у зв'язку з припиненням діяльності, повідомляє прес-служба. Інших ліцензій у провайдера немає.

 

Таке саме рішення ухвалено щодо ліцензії на кабельне мовлення обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення» (ЛКТ). Компанія, подавши заяву до регулятора, пояснила, що припиняє кабельне мовлення у зв'язку зі скороченням фінансування. При цьому в ЛКТ залишилися ліцензія провайдера, а також ліцензії на ефірне аналогове і цифрове мовлення.

 

Стосовно ДП «ТРК Електрон» ТОВ «Оріяна» з міста Конотоп Сумської області Нацрада вирішила звернутися до суду щодо анулювання ліцензії компанії через порушення вимог закону «Про телебачення і радіомовлення» - провайдер програмної послуги не веде діяльності.

 

Попередньо рішенням Нацради від 23.05.2012 № 748 ДП «ТРК Електрон» було оголошено попередження і зобов'язано компанію протягом місяця звернутися до Національної ради із заявою про анулювання ліцензії, оскільки вона не надає послуг, передбачених ліцензією, або розпочати діяльність відповідно до умов чинної ліцензії. Однак компанія до регулятора не зверталася, і діяльності за результатами моніторингу зафіксовано не було, повідомляє прес-служба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду