Лаврентій Малазонія залишив News One (ВИПРАВЛЕНО)

3 Листопада 2012
9412
3 Листопада 2012
15:13

Лаврентій Малазонія залишив News One (ВИПРАВЛЕНО)

9412
Штат каналу скорочено
Лаврентій Малазонія залишив News One (ВИПРАВЛЕНО)

Генеральний продюсер каналу News One Лаврентій Малазонія написав заяву про звільнення. Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа». «Починаючи з 5 листопада я не є керівником каналу», - сказав пан Малазонія.

 

За його словами, кількість працівників каналу скорочено вдвічі, і невдовзі News One працюватиме по-новому. 

 

«Зміни спричинили суто економічні питання. Детальніше про це розповість керівництво каналу. Моє завдання було до того, як я залишу News One, представити новий план щодо подальшого розвитку каналу й кількості працівників та максимально оптимізувати роботу News One в межах задач, поставлених власником Вадимом Рабиновичем»,- сказав екс-генеральний продюсер. Також він відзначив, що канал є неприбутковим.

 

Щодо подальших планів, Лаврентій Малазонія розповів, що з місцем роботи ще не визначився.

 

Лаврентій Малазонія розпочав співпрацю з News One у серпні 2010 року.

 

News One - новинний телеканал. Належить Вадиму Рабиновичу. Вадим Рабинович є віце-президентом Всесвітнього єврейського конгресу EJP і переважно перебуває за кордоном.

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9412
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не завистник
4170 дн. тому
Завистники у Лаврика всегда будут и есть. Ни одного завала, все проекты на отлично, вырастил людей. Очень жесткий, часом жестокий, менеджер, гоняет до седьмого пота. Сам пашет и других впрягает.Увольняет без сантиментов, но всегда справедливо. Пьющих и разгильдяев не держит.Умен без горя от ума:-) Командный человек.Гордыня и женщины, вот и все его слабости. Есть чему завидовать:-))Лаврик, цем!;-)
спонсор миллионЭр
4175 дн. тому
Забыл лаврипупий этот мутный стартап genshtab.censor.net.ua/wiki/Притула,_Алена_Юрьевна
Команда
4175 дн. тому
Лаврентій створив нову команду, невелику, але надзвичайно потужну і професіональну. Тому ньюзван навіть в таких умовах втримається. Саме тому власник каналу В.Рабинович пішов на такий крок. І саме Малазонія за три місяці провів старт-ап ще одного новинного каналу Рабиновича- JN-1. Так зо цьому заздріснику-г.мномету є чому заздрити:-)
завыстники
4177 дн. тому
да, мы то же завыдуэм. То же Вам и Нам. перднуть а потом забалаболивать ерундой целые страницы- это излюбленый тупой приемчик Звьоздозвонии. Фильтруй базар в сети, грузынский космонавт, патамушта прыдетса давать инэрвью с выбытымы зубамэ.
FOREVER
4179 дн. тому
Вы то же из команды завистников? Никто из Вас и Нас не знает этого человека близко и какой он на самом деле Человек!!! Но при этом вы пишите обливая всякой пургой! "В СВОЁМ ГЛАЗУ БРЕВНА НЕ ЗАМЕЧАЮТ,А У ДРУГОГО СОРИНКУ ВИДЯТ!" Прежде чем говорить думать надо и прежде чем судить и осуждать подумайте о своём и себе! Я бы с удавольствием написал о нём!но у меня нет на то полномочий! И с чего ты взял что я Грузинский разведчик?хе хе хе. Фёдор Антонович.
Виссарион Джанашвили
4180 дн. тому
Бодишс гихдит, ром гацухебт, Форевония. Пошему не напишэш очерк про ЧЕЛОВЕЕЕКА "который сдэлал Пиховшека" , лично строил заброшенный завод для Пятого угла, кормил грудью Роднянского и Суркиса, вадыл на музыку маленького Витю Медведчука, исполнял обязанности при даме в розовом корсэте и лично менял ползунки Рабиновичу. Давай зашифруйся до потери пульса неуловимый гуморыст-надомник и пышы "о ЧЕЛОВЕКЕ о котором и подавна с такими коментариям". Снимам шляпам перед вашем талантам грузинскам развеччикам. Карочэ, ты хто такой? Давай нахвамдис
FOREVER
4181 дн. тому
И ещё---вв---дурень из дурней!!!
FOREVER
4181 дн. тому
ПОСТЫДИЛИСЬ БЫ !!! Вам до этого ЧЕЛОВЕКА не дорости! С такими коментариям и подавна! Смешно читать вашу тупость!Да и за державу обидно!
FOREVER
4181 дн. тому
Ну ёшкин кот!Пиарь свою бабу Марченко в других статьях!Не в тему влез!Таких баб пиар по другим адресам говнометатель и следи за тем что печатаешь! вв-Тебе так попа важна эта!ну так иди и сам носи!Дурень!Комент не в тему! Шершеляфамченко- ну ты и блин дубина,хе хе хе!Живу и диву даюсь какую тупость может писать человек!Такое ощущение что собрались завистники каменты чиркать да всё шо-то не в тему прут)))хе хе хе! radio z---а вот и ещё чудо в перьях!)))присоединилось! Тупо сидите и пишите фуфло-мёты!!! Это моё личное мнение о фуфло коментаторах! Я не зависимый кореспондент газеты правда Ф.А.
Марченко любовь моя
4181 дн. тому
Малазония просрал команду, друзей, семью, работу. О воронах[-неудачниках ни слова , публикации нужны об успехе успешных людей! Пятый сезон звезда Х-фактора сияет в Украине и еще пять лет будет сиять, она талантлива! Оксаночка Марченко настоящая звезда и попа у нее то что надо, есть на что посмотреть. Вот о чем писать надо и смотреть! А не пиарить разных {CENSORED}
вв
4181 дн. тому
Лаврізвонія образив жінку з великою попою? Ото дурень! Таких жінок на руках носити!
Шершеляфамченко
4182 дн. тому
radio z // 05.11.2012 18:46:13 Якщо клікнути в тексті на це -розпочав співпрацю- там ті ж самі гімномет-коменти від однієї людини! Ларентій, дуже схоже на ображену жінку!;) Ага... Люська писала... ота... з великою попою))
radio z
4182 дн. тому
Якщо клікнути в тексті на це -розпочав співпрацю- там ті ж самі гімномет-коменти від однієї людини! Ларентій, дуже схоже на ображену жінку!;)
Армянское радио
4182 дн. тому
Оце так "топ-новина"! {CENSORED}
мудакпупий
4183 дн. тому
Рабинович 1+1 основал, а твой кучмистский піховшек его загадил темниками с вылизыванием вдоль и поперек.
2Lehaim
4183 дн. тому
Ваш животный антисемитизм не к добру. Рабинович малыми силами выстроил один из лучших новостных каналов страны. Ньюзван построен так, что и с оставшимися ресурсами не упадет в качестве. Повышайте свою самооценку трудом, а не выплескиванием желчи неудачником)
rex
4183 дн. тому
выборы закончились-всем спасибо!
мандри
4183 дн. тому
Гарний канал був, оппозицію не любили , але і регам діставалось.Не було реклами, навіть політичної. Не було джинси.
Lehaim
4184 дн. тому
CENSORED в своем амплуа - к чему не прикоснется, дерьмо получается
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду