Постраждалі від сльозогінного газу журналісти подали заяви до міліції

1 Листопада 2012
4177
1 Листопада 2012
14:43

Постраждалі від сльозогінного газу журналісти подали заяви до міліції

4177
Постраждалі від сльозогінного газу журналісти подали заяви до міліції

Двоє журналістів, у яких 31 жовтня невідомі бризнули сльозогінною речовиною під будівлею окружної виборчої комісії (ОВК) №215 у Деснянському районі Києва, подали заяви до міліції. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві.

 

Із заявами звернулися фотокореспонденти інтернет-видань «Лівий берег» (LB.ua) та «Форум». Міліція проводить дослідчу перевірку, за результатами якої буде прийняте процесуальне рішення.

 

«Працівники міліції, які несли службу по охороні громадського порядку у даному районі, спецзасоби не застосовували», - наголошує прес-служба столичної міліції.

 

Нагадаємо, 31 жовтня біля будівлі ОВК № 215 в Деснянському районі Києва невідомі розпилили журналістам в очі сльозогінний газ. Зокрема, постраждав фотожурналіст LB.ua Максим Левін. Інцидент стався, коли журналісти намагалися дізнатися, хто знаходиться в автобусі з написом «Епіцентр» біля будівлі виборчкому (кандидат у цьому окрузі Галина Герега - співвласниця мережі супермаркетів «Епіцентр»).

 

 Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4177
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
как Алиса Хамчич о Телетриумфе писать пыталась
4184 дн. тому
Алиса Хамчич! Когда Вовочка из адекдота переводит "Лев Толстой" как "Левко Дебелий" мы понимаем- это полный невежда. Но Вы перещеголяли даже Вовочку. Никогда не пользуйтесь онлайн-переводчиком, трактующим город Сумы как "місто Торби", а Юлию Мостовую как "Юлія Бруківка". Никогда не пишите о том , о чем не имеете ни малейшего понятия, дорогуша, ведь не пытается же абориген племени мумба-юмба рассуждать об устройстве двигателя внутренего сгорания? ВЛАДИМИР СЕЛЕДОЧКА (в вашей трактовке)-это многолетний исполнительный продюсер 1+1 Владимир ОСЕЛЕДЧИК. Марк Воробей- на самом деле известный режиссер Марк ГОРОБЕЦ. Марина Повар- это Марина КУХАР. А что позвольте узнать за существо "Балансовой Тимкина Галина"????СОвяк-Круковский пишем через "О". НЕУВАЖАЕМАЯ АЛИСА ХАМЧИЧ! Ваше фамилийо от слова "ХАМИТЬ"????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду