Азаров швидко завершив прес-коференцію після запитання Соні Кошкіної

28 Жовтня 2012
6436
28 Жовтня 2012
20:58

Азаров швидко завершив прес-коференцію після запитання Соні Кошкіної

6436
«Вона тут зображувала жертву режиму, а замість того дивіться – вона в прекрасній формі»
Азаров швидко завершив прес-коференцію після запитання Соні Кошкіної

Прем'єр Микола Азаров несподівано завершив прес-конференцію, коли йому задала питання редактор LB.ua Соня Кошкіна. Про це повідомляє «Українська правда».


Під час прес-конференції пана Азарова у штабі Партії регіонів журналістка поставила запитання щодо того, чи буде він працювати прем'єром після виборів.


«Я не хочу відповідати на провокаційні питання цієї мадам. Вона тут зображувала жертву режиму, а замість того дивіться – вона в прекрасній формі, в прекрасні агресії. І почала з провокаційних питань, але ми не ображаємось», - сказав прем`єр-міністр.


Кошкіна кілька разів намагалася поставити це питання, але Азаров нічого не відповів. Після цього він швидко завершив прес-конференцію.

 

У коментарі «Детектор медіа» Соня Кошкіна сказала, що вона тричі за сьогоднішній день намагалася поставити це питання Миколі Яновичу. «На прес-конференції відразу після того, як Азаров закінчив свій спіч, ведуча попросила журналістів ставити йому запитання. Мікрофонів не було, тому я підвелася і голосно запитала вже втретє, чи працюватиме далі він прем'єр-міністром, чи його звільнять. А він, висловившись на мою  адресу, пішов, так і не давши можливості поставити запитання», - сказала Соня Кошкіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду