У Тернополі знайшли мертвим журналіста газети «Свобода»

28 Жовтня 2012
5719
28 Жовтня 2012
14:05

У Тернополі знайшли мертвим журналіста газети «Свобода»

5719
У Тернополі знайшли мертвим журналіста газети «Свобода»

Зранку 28 жовтня на околиці Тернополя знайшли мертвим спортивного оглядача тернопільської газети «Свобода». Про це повідомляє «Укріноформ».

 

Його тіло виявили правоохоронці обласного центру.

 

«Напередодні увечері мати загиблого звернулася до міліції про те, що вона не знає де її син. Після пошуків, тіло було знайдене на околиці міста. Слідів насильницької смерті на тілі журналіста не виявлено. При ньому були документи, мобільний телефон», - повідомив керівник прес-служби обласної міліції Петро Колісник.

 

Правоохоронці не пов'язують смерть журналіста з професійною діяльністю.

 

Як повідомив у коментарях «Детектор медіа» прес-секретар Тернопільської обласної прокуратури Василь Лучків, розслідування перебуває на контролі у прокуратури Тернополя. Поки що проведено огляд місця подій, подробиць щодо інциденту невідомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду