Телеканал «Донбас» покаже, що роблять з першими бюлетенями

27 Жовтня 2012
6408
27 Жовтня 2012
23:39

Телеканал «Донбас» покаже, що роблять з першими бюлетенями

6408
Канал проведе телемарафон «Вопрос власти. День голосования в Донбассе»
Телеканал «Донбас» покаже, що роблять з першими бюлетенями

Телеканал «Донбас» проведе телемарафон «Вопрос власти. День голосования в Донбассе». Він вийде в неділю, 28 жовтня, з 20:00 до 23:00, повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розпочнеться прямим включенням кореспондента з виборчої дільниці, де буде відбуватися відкриття перших урн з бюлетенями. Далі слово буде передано в студію, де представники влади й опозиції, експерти та журналісти висловлять свою думку про день голосування в Донбасі.

 

Протягом трьох годин у студіях в Донецьку, Луганську, Маріуполі та Києві побувають десятки гостей. Серед них - мери та голови облдержадміністрацій двох областей, народні депутати. Про нові факти у прямих включеннях будуть повідомляти кореспонденти з різних міст Східної України та Києва.

 

Кожен з глядачів може стати учасником марафону і висловити свою думку про день голосування в Донбасі, зателефонувавши на гарячу лінію 0-800-50-17-22, або приєднавшись до обговорення на сторінці онлайн-трансляції на сайті donbass.tv.

 

Протягом дня голосування канал «Донбас» планує спецвипуски новин о 12:40, 14:45, 16:00, 17:30, 19:45, у яких будуть оперативні повідомлення журналістів з місць подій, а також коментарі учасників виборчого процесу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6408
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду