«Радіо Ера» в день виборів запустить марафон «Реальна політика»

26 Жовтня 2012
6425
26 Жовтня 2012
19:46

«Радіо Ера» в день виборів запустить марафон «Реальна політика»

6425
«Радіо Ера» в день виборів запустить марафон «Реальна політика»

«Радіо Ера» підготувало марафон «Реальна політика», присвячений парламентським виборам-2012. Марафон триватиме з 20:00 28 жовтня до 01:00 29 жовтня, повідомляє прес-служба радіомережі.

 

До 21:00 в рамках марафону відбудеться спеціальний випуск програми «Прогнози». У ній візьмуть участь Олексій Ляшенко - експерт, керівник відділу якісних досліджень компанії R&B Group, Микола Спірідонов - політолог Спілки молодих політологів, Володимир Золотарьов - політолог, Олександр Задорожній - народний депутат попередніх скликань, екс-голова Комітету з питань правової політики.

 

Обговорити перебіг виборів та подальші можливі варіанти розстановки сил у новообраному парламенті до студії запрошені Сергій Гордієнко, народний депутат України, фракція КПУ, Олександра Кужель (партія «Батьківщина»), Наталія Агафонова (партія УДАР), Іван Кириленко, народний  депутат України (партія «Батьківщина»).

 

Ведучі марафону - журналісти «Радіо Ера» Світлана Орловська та Сергій Сулим.

 

Упродовж дня на «Радіо Ера» відбуватимуться включення з ЦВК, партійних штабів, виборчих дільниць, у тому числі з регіонів та з-за кордону, подаватиметься виборча статистика. А в спеціальній рубриці «Порадник виборця» надаватимуться поради стосовно того, куди звертатися у разі порушень, робота термінових служб тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду