«1+1» переформатує Tkachenko.ua та запустить проект про артхаус

25 Жовтня 2012
6326
25 Жовтня 2012
13:44

«1+1» переформатує Tkachenko.ua та запустить проект про артхаус

6326
«1+1» переформатує Tkachenko.ua та запустить проект про артхаус

Телеканал «1+1» переформатує програму Tkachenko.ua та запустить проект про артхаусне кіно. Про це розповів під час майстер-класу 24 жовтня генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Виробництво авторської програми Олександра Ткаченка Tkachenko.ua тимчасово припинено, а після переформатування планується, що проект матиме «більш сучасний блоговий» формат, пояснив автор.

 

Про програму про артхаусне кіно Олександр Ткаченко розповів у відповідь на запитання журналістів, чи має група «1+1 медіа» намір запускати освітній проект, схожий на програми російського режисера та журналіста Олександра Гордона. «Гордон розповідає глядачеві про артхаусне кіно і пропонує дискусію з цього приводу. Я б не назвав цю програму освітньою - вона змушує дивитися художнє кіно з іншої точки зору. І проект такого роду в нас найближчим часом буде», - анонсував гендиректор групи.

 

Нагадаємо, керівник кіноредакції «1+1» Андрій Алферов під час чату на «Детектор медіа» розповів, що на «1+1», можливо, з'явиться проект про кіно. При цьому він додав: «Але все залежить не тільки від каналу, а й від глядача. Якщо глядачу це нецікаво, то телебаченню невигідно робити щось, що не потрібно по той бік телеекрану».

 

Подробиці майстер-класу незабаром дивіться на «Відеотеці» та читайте в «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду