detector.media
25.10.2012 13:44
«1+1» переформатує Tkachenko.ua та запустить проект про артхаус
«1+1» переформатує Tkachenko.ua та запустить проект про артхаус

Телеканал «1+1» переформатує програму Tkachenko.ua та запустить проект про артхаусне кіно. Про це розповів під час майстер-класу 24 жовтня генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Виробництво авторської програми Олександра Ткаченка Tkachenko.ua тимчасово припинено, а після переформатування планується, що проект матиме «більш сучасний блоговий» формат, пояснив автор.

 

Про програму про артхаусне кіно Олександр Ткаченко розповів у відповідь на запитання журналістів, чи має група «1+1 медіа» намір запускати освітній проект, схожий на програми російського режисера та журналіста Олександра Гордона. «Гордон розповідає глядачеві про артхаусне кіно і пропонує дискусію з цього приводу. Я б не назвав цю програму освітньою - вона змушує дивитися художнє кіно з іншої точки зору. І проект такого роду в нас найближчим часом буде», - анонсував гендиректор групи.

 

Нагадаємо, керівник кіноредакції «1+1» Андрій Алферов під час чату на «Детектор медіа» розповів, що на «1+1», можливо, з'явиться проект про кіно. При цьому він додав: «Але все залежить не тільки від каналу, а й від глядача. Якщо глядачу це нецікаво, то телебаченню невигідно робити щось, що не потрібно по той бік телеекрану».

 

Подробиці майстер-класу незабаром дивіться на «Відеотеці» та читайте в «Дусі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY