Тігіпко: Україні потрібен закон про незалежність журналістів від власників ЗМІ

23 Жовтня 2012
5520
23 Жовтня 2012
13:44

Тігіпко: Україні потрібен закон про незалежність журналістів від власників ЗМІ

5520
Тігіпко: Україні потрібен закон про незалежність журналістів від власників ЗМІ

В Україні має бути прийнятий закон, який забезпечив би незалежність журналістів від власників ЗМІ. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко під час міжнародного форуму «Україна: Проект розвитку», повідомляє «Українська правда».

 

«Дуже важливо підтримати журналістів і прийняти закон, який би забезпечив їхню незалежність стосовно власників, до видавців, які сьогодні можуть здійснювати певний тиск на журналістів», - сказав він.

 

Крім того, Тігіпко назвав дуже важливою подією прийняття закону про доступ до публічної інформації.

 

«Я з різних вуст держчиновників чую, наскільки це створює певні проблеми. Журналісти цікавляться, ЗМІ публікують, і я вважаю, що це гарна позиція», - додав віце-прем'єр.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду