Друга українська студія дубляжу та озвучування отримала сертифікацію Dolby Premier

23 Жовтня 2012
5749
23 Жовтня 2012
13:35

Друга українська студія дубляжу та озвучування отримала сертифікацію Dolby Premier

5749
Postmodern з Film.ua Group
Друга українська студія дубляжу та озвучування отримала сертифікацію Dolby Premier

Звукова студія української компанії Postmodern (входить до складу Film.ua Group) пройшла сертифікацію Dolby Premier. Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Інженер Dolby Laboratories Джеймс Седдон провів у звуковій студії Postmodern кілька днів, за цей час він перевіряв її на відповідність усім вимогам для отримання сертифікату. Сертифікат Dolby Premier Studio підтверджує рівень професіоналізму команди і технічного оснащення самої студії.

 

Postmodern - друга українська студія, яка отримала сертифікацію Dolby Premier. Раніше нею володіла лише студія Le Doyen - дочірнє підприємство кінопрокатної компанії B&H Богдана Батруха.

 

За словами керівника компанії Postmodern Єгора Олесова, поява ще однієї Dolby Premier студії на українському ринку демонструє динаміку розвитку кіноіндустрії у країні.

 

«Наша компанія здійснює дубляж кінофільмів для найбільших світових кіностудій як для українського прокату, так і для інших країн СНД, - розповідає пан Олесов. - Також ми є однією з перших українських компаній, яка почала професійно працювати зі звуком для кіно. Раніше для того, щоб якісно звести звук у форматі Dolby, нам було потрібно співпрацювати із сертифікованими студіями за кордоном, що трохи збільшувало строки робіт, бюджет проекту, а також ускладнювало процес менеджменту». Він додав, що його компанії вдалося пройти сертифікацію з першого разу.

 

При проходженні сертифікації інженери Dolby Laboratories оцінюють три ключові складові: акустичний дизайн, технічне оснащення і команду, яка працює в студії, розповів керівник партнера студії, компанії Digital Cinema Ukraine, Юрій Прилипко.

 

«Для реалізації проекту ми залучили наших партнерів: компанію Architecture & Acoustic для розробки акустичного дизайну студії та звукоізоляції; компанії AT Trade, "Кіносвіт" і Stealth для поставки обладнання і будівельних робіт. При розробці проекту такого рівня важлива кожна, навіть найменша деталь. Студія обладнана складним програмно-апаратним комплексом на базі ProTools і AVID ICON D-Control. Цей комплекс дозволяє виконувати всі необхідні операції для якісного відомості і подальшого кодування звуку у форматі Dolby. Технологічна схема та акустичний дизайн студії розроблені так, щоб одразу можна було оцінити чистоту і насиченість зведеного звуку. Інженери компанії Dolby Laboratories розробили дуже високі стандарти, відповідати яким - завдання досить складне», - розповів пан Прилипко.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані піар-службою компанії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5749
Читайте також
18.10.2011 10:10
Василий Трофанюк, для «Детектор медіа»
4 068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду