detector.media
23.10.2012 13:35
Друга українська студія дубляжу та озвучування отримала сертифікацію Dolby Premier
Postmodern з Film.ua Group

Звукова студія української компанії Postmodern (входить до складу Film.ua Group) пройшла сертифікацію Dolby Premier. Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Інженер Dolby Laboratories Джеймс Седдон провів у звуковій студії Postmodern кілька днів, за цей час він перевіряв її на відповідність усім вимогам для отримання сертифікату. Сертифікат Dolby Premier Studio підтверджує рівень професіоналізму команди і технічного оснащення самої студії.

 

Postmodern - друга українська студія, яка отримала сертифікацію Dolby Premier. Раніше нею володіла лише студія Le Doyen - дочірнє підприємство кінопрокатної компанії B&H Богдана Батруха.

 

За словами керівника компанії Postmodern Єгора Олесова, поява ще однієї Dolby Premier студії на українському ринку демонструє динаміку розвитку кіноіндустрії у країні.

 

«Наша компанія здійснює дубляж кінофільмів для найбільших світових кіностудій як для українського прокату, так і для інших країн СНД, - розповідає пан Олесов. - Також ми є однією з перших українських компаній, яка почала професійно працювати зі звуком для кіно. Раніше для того, щоб якісно звести звук у форматі Dolby, нам було потрібно співпрацювати із сертифікованими студіями за кордоном, що трохи збільшувало строки робіт, бюджет проекту, а також ускладнювало процес менеджменту». Він додав, що його компанії вдалося пройти сертифікацію з першого разу.

 

При проходженні сертифікації інженери Dolby Laboratories оцінюють три ключові складові: акустичний дизайн, технічне оснащення і команду, яка працює в студії, розповів керівник партнера студії, компанії Digital Cinema Ukraine, Юрій Прилипко.

 

«Для реалізації проекту ми залучили наших партнерів: компанію Architecture & Acoustic для розробки акустичного дизайну студії та звукоізоляції; компанії AT Trade, "Кіносвіт" і Stealth для поставки обладнання і будівельних робіт. При розробці проекту такого рівня важлива кожна, навіть найменша деталь. Студія обладнана складним програмно-апаратним комплексом на базі ProTools і AVID ICON D-Control. Цей комплекс дозволяє виконувати всі необхідні операції для якісного відомості і подальшого кодування звуку у форматі Dolby. Технологічна схема та акустичний дизайн студії розроблені так, щоб одразу можна було оцінити чистоту і насиченість зведеного звуку. Інженери компанії Dolby Laboratories розробили дуже високі стандарти, відповідати яким - завдання досить складне», - розповів пан Прилипко.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані піар-службою компанії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY