Нацрада більше не має претензій до National Geographic

17 Жовтня 2012
5438
17 Жовтня 2012
15:25

Нацрада більше не має претензій до National Geographic

5438
Нацрада більше не має претензій до National Geographic

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення більше не має зауважень до діяльності телеканалу National Geographic Channel. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов, відповідаючи на запитання «Детектор медіа».

 

За словами пана Манжосова, дистрибутор каналу надіслав звіт про усунення зафіксованих раніше Нацрадою порушень і представник Нацради в місті Києві підтвердив, що порушень більше немає.

 

Нагадаємо, 21 серпня Нацрада пригрозила National Geographic Channel виключенням з так званого «списку адаптованих каналів» та зобов'язала дистрибутора каналу - ТОВ «Віа медіа» - протягом трьох тижнів адаптувати контент.

 

Приводом стали результати моніторингу від 8 травня 2012 року, коли в ефірі каналу о 21:11 було зафіксовано трансляцію 30-секундного російськомовного рекламного ролика алкогольного бренду, що є порушенням українського законодавства про рекламу.

 

28 вересня стало відомо про те, що National Geographic Channel розпочав продаж реклами в Україні, уклавши ексклюзивну угоду із сейлз-хаусом «Панторія Плюс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду