detector.media
17.10.2012 15:25
Нацрада більше не має претензій до National Geographic

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення більше не має зауважень до діяльності телеканалу National Geographic Channel. Про це на брифінгу повідомив голова Нацради Володимир Манжосов, відповідаючи на запитання «Детектор медіа».

 

За словами пана Манжосова, дистрибутор каналу надіслав звіт про усунення зафіксованих раніше Нацрадою порушень і представник Нацради в місті Києві підтвердив, що порушень більше немає.

 

Нагадаємо, 21 серпня Нацрада пригрозила National Geographic Channel виключенням з так званого «списку адаптованих каналів» та зобов'язала дистрибутора каналу - ТОВ «Віа медіа» - протягом трьох тижнів адаптувати контент.

 

Приводом стали результати моніторингу від 8 травня 2012 року, коли в ефірі каналу о 21:11 було зафіксовано трансляцію 30-секундного російськомовного рекламного ролика алкогольного бренду, що є порушенням українського законодавства про рекламу.

 

28 вересня стало відомо про те, що National Geographic Channel розпочав продаж реклами в Україні, уклавши ексклюзивну угоду із сейлз-хаусом «Панторія Плюс».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY