РІА «Новости» запустило оновлений сайт Ria.ru

15 Жовтня 2012
5201
15 Жовтня 2012
15:39

РІА «Новости» запустило оновлений сайт Ria.ru

5201
РІА «Новости» запустило оновлений сайт Ria.ru

Російське інформаційне агентство (РІА) «Новости» оголосило про запуск оновленого сайту Ria.ru. Зараз тривають останні роботи, найближчим часом користувачам представлять змінений ресурс, повідомляє «Журдом».

 

Згідно з презентацією, верстка Ria.ru стала гнучкою, завдяки чому структура сайту підлаштовується під розміри вікна перегляду. Сприйняття сайту буде зручним як на екрані персонального комп'ютера, так і на планшеті, і на мобільному пристрої. На головній сторінці з'являться тематичні вкладки - «Політика», «Суспільство», «У світі» - для швидкого переходу до новин.

 

Оновлений відеоплеєр дозволить вибирати якість зображення й оперативно ділитися новиною в соцмережах. Крім того, реалізовано миттєве оновлення блоку коментарів. За допомогою кнопок «Подобається» - «Не подобається» (за аналогією з YouTube) користувачі впливають на ранжирування коментарів, найпопулярніші піднімаються вгору. Рейтинги новин можна побачити в спеціальних блоках.

 

Тепер поряд з новиною будуть доступні соціальні кнопки Facebook, Twitter, «ВКонтакте», Google+ та інших, цей блок закріплений у лівій частині сайту. Можливість коментувати, оформлення передплати доступні членам «РІА-Клубу», яким обіцяють швидку реєстрацію, у тому числі через акаунти в соцмережах.

 

«Новий Ria.ru - не просто новини. Це простір, у якому легко і просто дізнаватися, спілкуватися, творити », - заявляє інформагентство.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду