«Обком» відновлює роботу

11 Жовтня 2012
5577
11 Жовтня 2012
16:44

«Обком» відновлює роботу

5577
Без змін у редакції й контенті
«Обком» відновлює роботу

Інтернет-видання «Обком» 12 жовтня відновлює свою роботу. Відповідне оголошення з'явилося на сайті «Обком».

 

Головний редактор Олексій Миронов підтвердив «Детектор медіа» цю інформацію, відмовившись коментувати причини призупинення роботи сайту протягом понад місяця.

 

На поточному етапі змін у редакцій й контенті немає. «Увесь творчий колектив залишився працювати в редакції. Контент буде в тому ж стилі й ракурсі», - повідомив пан Миронов.

 

Головний редактор планує, що певні зміни на сайті можуть відбутися ближче до Нового року. «Можливо, ми змінимо дизайн», - пояснив пан Миронов.

 

На запитання, чи змінилися інвестори проекту, Олексій Миронов відповів, що в «Обкому» інвесторів не було, немає і не буде, це незалежний проект.

 

Нагадаємо, «Обком» призупинив роботу 5 вересня. Тоді Олексій Миронов відмовився коментувати «Детектор медіа» причини призупинення, лише наголосив, що «жодного зовнішнього впливу з боку влади чи будь-кого немає». За словами журналістів, у видання були «проблеми внутрішнього характеру».

 

За інформацією «Української правди», «Обком» входив до «орбіти впливу» Індустріального союзу Донбасу (ІСД). Однак редакція це заперечувала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5577
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
и опять эти сомнения
4229 дн. тому
Увы, контент и стиль перестали быть обкомовскими. По крайней мере новостной ленты.
Партком
4236 дн. тому
Судячи з того, що на "Обкомі" тепер крутиться реклама УНІАНу, і УНІАН також (крім "Телекритики") подав новину (яка не є важливою), що "Обком" реанімується, то напрошується простий висновок - сайт разом із Мироновим задешево купили "плюси", тобто Ткач. Ну що ж, у нього тепер завівся ще один сайт - зливний бачок.
Аяврік
4236 дн. тому
На відміну від інших сайтів, від ОБКОМУ дістається на горіхи всім, незалежно від віросповідання і партійної приналежності.Тому і цікавий
Райан
4237 дн. тому
Що, Партком, завидки беруть?)
Партком
4237 дн. тому
Видання "Обком", створене парою донецьких навколожурналістів, випадково стало популярним після скасування кримінальної статті за наклеп у 2001 р. Автори завжди лишались в тіні, джерела фінансування - секрет, ніяку свободу слова ніколи не захищали, гучних розслідувань практично не проводили, але за дивним збігом обставин їхні ключові матеріали регулярно передруковували провідні онлайн-ЗМІ. Їхній стиль - це жлобське, на рівні плінтуса висміювання політики. Цим самим займається й "Українська правда", щоправда - лише в заголовках. Більше нічим "Обком" не цікавий.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду