Телевікторина з Горбуновим на «1+1» вийде в листопаді

10 Жовтня 2012
6123
10 Жовтня 2012
12:10

Телевікторина з Горбуновим на «1+1» вийде в листопаді

6123
У «Просто шоу» учасники мають вгадати відповіді пересічних людей на найрізноманітніші запитання
Телевікторина з Горбуновим на «1+1» вийде в листопаді

Телеканал «1+1» розпочав зйомки розважальної телевікторини «Просто шоу», яку вестиме Юрій Горбунов. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра проекту вийде в ефір у листопаді.

 

«Просто шоу» - адаптація британського формату Family Fortune. Програму виробляє Sister's Production.

 

У проекті учасники мають вгадати варіанти відповідей людей на поставленні запитання. На підготовчому етапі шоу було проведено опитування 100 людей, які відповіли на різноманітні прості питання. Таким чином, на кожне запитання було отримано шість альтернативних відповідей. Наприклад, що люди купують зазвичай у кіосках, що люди носять у гаманці, який подарунок є непотрібним, що чоловіки купують у день зарплатні та інші.

 

 


 

 

Гра складається з декількох турів, по закінченню яких команда, що набере 300 і більше балів, бере участь у супер-грі та змагається за головний приз програми - 10 тисяч гривень.

 

На відміну від оригінальної версії, в українській змагатимуться не лише родини, а й команди зі спільними інтересами.

 

У грі візьмуть участь команди з 5 осіб. Команди підбиратимуться за принципом яскраво вираженої протилежності: блондинки проти брюнеток, хлопці проти дівчат, співаки проти хореографів тощо. На чолі кожної команди стоїть капітан - яскрава та відома особистість у своїй галузі. Капітани самостійно вибирали учасників своєї команди.

 

 


 

 

«Коли я дізнався про формат цього шоу, то відразу ж погодився стати його ведучим. На роль учасника якось себе не розглядав», - сказав Юрій Горбунов. У шоу беруть участь не тільки зірки, але й прості родини.

 

Учасники мають бути яскравими та неординарними особистостями. Якщо участь у шоу братимуть родини, вони мають складатися з не менше 5 повнолітніх осіб.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла про наміри «1+1» запустити цей проект.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду