Гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник став продюсером фільму про «Молоду гвардію»

5 Жовтня 2012
7562
5 Жовтня 2012
11:10

Гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник став продюсером фільму про «Молоду гвардію»

7562
Який зняла телекомпанія РТС
Гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник став продюсером фільму про «Молоду гвардію»

На Луганській ОДТРК відбулася прем'єра документального фільму «Молода гвардія. Зберігати вічно». Про це повідомляє сайт Держкомтелерадіо.

 

Продюсером і автором фільму став генеральний директор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник.

 

52-хвилинна стрічка створена Луганською телекомпанією Регіональні телевізійні системи (РТС) на замовлення Луганської обласної ради. За словами першого заступника Віталія Гаркуші, це друга частина фільму про «Молоду гвардію». Перший 26-хвилинний фільм був презентований півроку тому.

 

На прем'єрі, яка відбулася у проекті Родіона Мірошника «Телеформат. Закритий показ»,  були присутні історики, експерти, депутати та інші. Стрічка розповідає про діяльність молодіжної антифашистської організації «Молода гвардія» в період Великої Вітчизняної війни. Нагадаємо, цього року відзначається 70-річчя «Молодої гвардії».

 

За словами Родіона Мірошника, у 1962 році значна частина документів про діяльність цієї організації була засекречена. «Цьогоріч цей термін закінчився. Нам стали доступні нові документи і подробиці, які лягли в основу документального фільму», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7562
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Роман
4221 дн. тому
Господи, можна уявити, що то за фільм!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду