detector.media
05.10.2012 11:10
Гендиректор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник став продюсером фільму про «Молоду гвардію»
Який зняла телекомпанія РТС

На Луганській ОДТРК відбулася прем'єра документального фільму «Молода гвардія. Зберігати вічно». Про це повідомляє сайт Держкомтелерадіо.

 

Продюсером і автором фільму став генеральний директор Луганської ОДТРК Родіон Мірошник.

 

52-хвилинна стрічка створена Луганською телекомпанією Регіональні телевізійні системи (РТС) на замовлення Луганської обласної ради. За словами першого заступника Віталія Гаркуші, це друга частина фільму про «Молоду гвардію». Перший 26-хвилинний фільм був презентований півроку тому.

 

На прем'єрі, яка відбулася у проекті Родіона Мірошника «Телеформат. Закритий показ»,  були присутні історики, експерти, депутати та інші. Стрічка розповідає про діяльність молодіжної антифашистської організації «Молода гвардія» в період Великої Вітчизняної війни. Нагадаємо, цього року відзначається 70-річчя «Молодої гвардії».

 

За словами Родіона Мірошника, у 1962 році значна частина документів про діяльність цієї організації була засекречена. «Цьогоріч цей термін закінчився. Нам стали доступні нові документи і подробиці, які лягли в основу документального фільму», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY