Олена Гребенюк та Юрій Гальцев судитимуть учасників «Шоумастгоуон»

3 Жовтня 2012
6880
3 Жовтня 2012
11:42

Олена Гребенюк та Юрій Гальцев судитимуть учасників «Шоумастгоуон»

6880
Оперна діва та гуморист із 40-річним стажем
Олена Гребенюк та Юрій Гальцев судитимуть учасників «Шоумастгоуон»

До складу журі шоу перевтілень «Шоумастгоуон» («Шоумаsтгоуон») на Новому каналі разом з ведучою Ольгою Фреймут та актором В'ячеславом Манучаровим увійшли українська оперна співачка Олена Гребенюк та художній керівник петербурзького Театру естради ім. А. Райкіна, комедійний актор Юрій Гальцев. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«У журі у нас оперна діва, гуморист з 40-річним стажем, пародист і комедійний актор, який зробив пародії на всіх сучасних знаменитостей, а також найпопулярніша за рейтингом довіри авторитетна телеведуча. Хто знає, як цим чотирьом сподобається те, що відбувається на сцені», - зазначила керівник проекту Маша Єфросиніна.

 

Нагадаємо, «Шоумастгоуон» - українська адаптація іспанського формату Your Face Sounds Familiar. Керівник та ведуча проекту - Маша Єфросиніна. Проект готувався під робочою назвою «Я - Легенда». Програма стартує 7 жовтня і виходитиме в ефір щонеділі о 20:00. 

 

У шоу вісім артистів будуть перевтілюватися у співаків різних часів і народів - від Lady Gaga і Фредді Мерк'юрі до Валерія Леонтьєва та Софії Ротару. Серед них буде четверо жінок і четверо чоловіків. У кожній команді є молоді виконавці, досвідчені співаки та несподівані персонажі.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6880
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ха-Ха
4230 дн. тому
А с каких это пор Гребенюк оперная дива? В каких оперных театрах она пела?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду