detector.media
03.10.2012 11:42
Олена Гребенюк та Юрій Гальцев судитимуть учасників «Шоумастгоуон»
Оперна діва та гуморист із 40-річним стажем

До складу журі шоу перевтілень «Шоумастгоуон» («Шоумаsтгоуон») на Новому каналі разом з ведучою Ольгою Фреймут та актором В'ячеславом Манучаровим увійшли українська оперна співачка Олена Гребенюк та художній керівник петербурзького Театру естради ім. А. Райкіна, комедійний актор Юрій Гальцев. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«У журі у нас оперна діва, гуморист з 40-річним стажем, пародист і комедійний актор, який зробив пародії на всіх сучасних знаменитостей, а також найпопулярніша за рейтингом довіри авторитетна телеведуча. Хто знає, як цим чотирьом сподобається те, що відбувається на сцені», - зазначила керівник проекту Маша Єфросиніна.

 

Нагадаємо, «Шоумастгоуон» - українська адаптація іспанського формату Your Face Sounds Familiar. Керівник та ведуча проекту - Маша Єфросиніна. Проект готувався під робочою назвою «Я - Легенда». Програма стартує 7 жовтня і виходитиме в ефір щонеділі о 20:00. 

 

У шоу вісім артистів будуть перевтілюватися у співаків різних часів і народів - від Lady Gaga і Фредді Мерк'юрі до Валерія Леонтьєва та Софії Ротару. Серед них буде четверо жінок і четверо чоловіків. У кожній команді є молоді виконавці, досвідчені співаки та несподівані персонажі.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY