Журналіста програми «Гроші» побили невідомі

27 Вересня 2012
7491
27 Вересня 2012
13:08

Журналіста програми «Гроші» побили невідомі

7491
Журналіста програми «Гроші» побили невідомі

26 вересня двоє невідомих побили журналіста програми «Гроші» («1+1») Дмитра Волкова. Про це повідомляє «Дуся».

 

Як розказав «Детектор медіа» керівник департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» Максим Шиленко, Дмитро наразі перебуває у лікарні. У нього пошкоджена щелепа, гематома на голові. Нещодавно йому зробили томограму, однак її результати ще не відомі.

 

За словами пана Шиленка, учора Дмитро Волков вийшов з роботи і йому здалось, що за ним стежать, через це журналіст змінив свій стандартний маршрут: «Коли він підійшов до свого будинку і побачив ту людину, яку він помітив коло роботи. Потім йому перетнув шлях ще одна молода людина яка сказала: «Ти більше до Вишгороду не поїдеш», а далі нанесла удар».

Після цього журналіст втратив свідомість, отямився вже коли перехожі викликали «Швидку».

 

Максим Шиленко розказав, що останні кілька місяців Дмитро Волков працював над темою «Земельний дерибан у Вишгородському районі», і саме з цією журналіст пов'язує напад.

 

«Він працював з великим колом людей. Тому конкретно він нікого не підозрює. У нього багато документів з різних боків. У них задіяні від чиновників нижчого щабля, до найвищих», - зазначив пан Шиленко.

 

Тетяна Малишева, ВЗГ Святошинського РУ ГУ МВС України у Києві зазначила «Детектор медіа», що наразі міліція проводить перевірку цієї події і запевняє, що правоохоронці докладатимуть усіх зусиль, щоб знайти винних: «Якби потерпілий повідомив про це одразу, то ми б могли затримати цих осіб по прикметам за гарячим слідом. Але, на жаль, час був втрачений. Наразі його повідомлення зареєстроване, потерпілому надане направлення на проходження судово-медичного обстеження. За його результатами спеціалісти дійдуть висновку щодо тяжкості тілесного ушкодження».


За словами начальника управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимира Поліщука ця справа на контролі у міністра.

 

Також свій коментар з приводу інциденту дав редактор департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1» Максим Сухенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду