detector.media
27.09.2012 13:08
Журналіста програми «Гроші» побили невідомі

26 вересня двоє невідомих побили журналіста програми «Гроші» («1+1») Дмитра Волкова. Про це повідомляє «Дуся».

 

Як розказав «Детектор медіа» керівник департамент журналістських розслідувань каналу «1+1» Максим Шиленко, Дмитро наразі перебуває у лікарні. У нього пошкоджена щелепа, гематома на голові. Нещодавно йому зробили томограму, однак її результати ще не відомі.

 

За словами пана Шиленка, учора Дмитро Волков вийшов з роботи і йому здалось, що за ним стежать, через це журналіст змінив свій стандартний маршрут: «Коли він підійшов до свого будинку і побачив ту людину, яку він помітив коло роботи. Потім йому перетнув шлях ще одна молода людина яка сказала: «Ти більше до Вишгороду не поїдеш», а далі нанесла удар».

Після цього журналіст втратив свідомість, отямився вже коли перехожі викликали «Швидку».

 

Максим Шиленко розказав, що останні кілька місяців Дмитро Волков працював над темою «Земельний дерибан у Вишгородському районі», і саме з цією журналіст пов'язує напад.

 

«Він працював з великим колом людей. Тому конкретно він нікого не підозрює. У нього багато документів з різних боків. У них задіяні від чиновників нижчого щабля, до найвищих», - зазначив пан Шиленко.

 

Тетяна Малишева, ВЗГ Святошинського РУ ГУ МВС України у Києві зазначила «Детектор медіа», що наразі міліція проводить перевірку цієї події і запевняє, що правоохоронці докладатимуть усіх зусиль, щоб знайти винних: «Якби потерпілий повідомив про це одразу, то ми б могли затримати цих осіб по прикметам за гарячим слідом. Але, на жаль, час був втрачений. Наразі його повідомлення зареєстроване, потерпілому надане направлення на проходження судово-медичного обстеження. За його результатами спеціалісти дійдуть висновку щодо тяжкості тілесного ушкодження».


За словами начальника управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимира Поліщука ця справа на контролі у міністра.

 

Також свій коментар з приводу інциденту дав редактор департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1» Максим Сухенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY